Ha érdekes a tetoválások világa, és szeretnél jobban elmerülni a témában, akkor az egyik legjobb mód erre az internet mellett a különféle könyvek. Meglepődnél, milyen sok minőségi könyv érhető el tetoválás témában, amelyek nem csak érdekes olvasnivaló gyanánt, de emellett sok-sok szép alkotást is megcsodálhatsz. Ismerj meg öt olyan könyvet, amit előbb-utóbb mindenképpen érdemes beszerezned.

Halogatás könyv

1. The Mammoth Book of Tattoos

Ez a könyv mindenféle stílusú tetoválásra kitér, legyen szó törzsi tetoválásokról, kínai karakterekről vagy mondjuk hieroglifákról. Akár az egyszerű motívumokat, akár az egész testes alkotásokat részesíted előnyben, ez a könyv jó választás lesz a számodra.
2. Tattoos

A Mitch O’Connell által írt, egyszerűen csak Tattoo címet viselő könyv 250 tetoválás dizájnt tartalmaz Mitchell legjobb könyveiből. A keményvonalas rajongóknak kötelező darab, így ha közéjük tartozol, akkor a te gyűjteményedből sem hiányozhat ez a könyv.

3. Tattoo Johnny: 3,000 Tattoo Designs

Egy hatalmas kollekcióra vágysz a legjobb tetoválásokból? Több ezer különféle dizájnt találsz Tattoo Johnny ”3,000 Tattoo Designs” című könyvében, így biztosan megtalálod a neked legjobban tetsző alkotásokat. Kiváló könyv akkor, ha nem tudod eldönteni, milyen típusú tetoválást szeretnél, és szükséged van némi extra ihletre.

4. Basic Fundamentals Of Modern Tattoo

C.R. Jordan ”Basic Fundamentals Of Modern Tattoo” című könyve nem arra tanít meg, hogyan készíts tetoválásokat profi módon, vagy hogyan csinálj több millió dollárt azzal, hogy tetováló szalont nyitsz. Itt az alapokról van szó, egy olyan ember tollából, aki megtanulta a tetoválás készítésének folyamatát, és leírta a tapasztalatait. Szuper választás, ha nem csak a tetoválások gyűjtése, de azok készítése is foglalkoztat.

5. Vintage Tattoos: The Book of Old-School Skin Art

A tetoválások sokat változtak az évek során, és ahogy egyre népszerűbbé váltak, egyre többen kezdik el újra felfedezni a régi vágású tetoválásokat, amik például tengerészeken, gengsztereken vagy lázadókon voltak. Ebben a tematikus fejezetekre osztott könyvben különféle tetoválásokat csodálhatsz meg a múltból.