Legjabb aklakos könyvből kiderül, hogy nem csupán az ajtó és a tető, hanem az ablakok is nélkülözhetetlen elemei egy háznak, amely biztonsági szempontok mellett a kényelem fokozásában is szerepet játszanak. Egy rosszul szigetelő fa ablak télen a kelleténél sokkal több hideget, míg nyáron meleget enged át, így előbbi esetben magasabb fűtésszámlára lehet számítani, míg kánikula idején a komfortérzetünk romlik majd jelentősen.

fa-ablak-konyv
Új fa ablak beszerelése előtt rendkívül fontos tényező a minőség is, amelynek hiánya számtalan problémát szülhet. Ezek a legváratlanabb pillanatokban keletkezhetnek: amennyiben a nyílászáró nem kellőképpen tartós, egyik pillanatról a másikra használhatatlanná válhat a környezeti viszontagságok miatt, rosszabb esetben pedig egy betörőnek is könnyű bejutást biztosít. Emellett természetesen az esztétikai szempontokat sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen egy csúnya, esetleg ízlésünknek nem tetsző ablak negatív hatással lehet a hangulatunkra. Az Unistol saját műhelyeiben készülő termékekre hosszú távon lehet számítani, hiszen a szakemberek sosem végeznek félmunkát, így minden egyes fa ablak kiemelkedően tartós marad.

A kiváló minőségért ráadásul nem is kell hatalmas összegeket fizetni: a nyílászárók kedvező áron kerülnek legyártásra és beszerelésre, így több pénz marad a ház egyéb részeire. A végeredmény minden esetben egy kompromisszumoktól mentes, amely megbízható forrásokból származó alapanyagokból készült. Hogy biztosan ne kelljen aggódni a későbbi problémák miatt, a cég megújuló garanciát vállal minden fa ablak esetében: ennek keretében ingyenesen igényelhető a nyílászárók alapos utókezelése, így még sokáig bebiztosítható a tartósság.